web
analytics

Update over het Coronavirus (COVID-19)

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het RIVM zullen ook wij geen gasten meer ontvangen tot en met 1 juni.

Wij zijn momenteel bezig met het verplaatsen van groepen die tot en met 6 april hebben geboekt. Graag willen wij dit eerst afhandelen voordat we maatregelen gaan nemen voor de periode tot en met 1 juni. De groepen die in de laatstgenoemde periode hebben geboekt, worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de verschillende mogelijkheden.

Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en zullen je informeren wanneer er iets veranderd.

 

Update over het Coronavirus (COVID-19)

We hebben besloten om tot en met 6 april geen gasten meer te ontvangen. Hiermee willen we de veiligheid van onze groepen en medewerkers waarborgen.

De gasten die bij ons zouden komen tussen 16 maart en 6 april ontvangen een e-mail met daarin aanvullende informatie. Wij hopen op uw begrip en zullen ervoor zorgen dat er voor deze groepen een passende oplossing komt.

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen u blijven informeren.

Tot slot: pas op jezelf en op elkaar!

Welkom op de contact pagina.

Denise en Dirk Duijn zijn de drijvende krachten achter de Zwerfsteen. Natuurlijk niet alleen. Ook onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar. Heeft u een vraag of opmerking? Stel hem hier. Uw vrije tijd is ons werk!

Ons adres is:

Esweg 18
9305TB Roderesch
Drenthe, Nederland
050-5019114

Contactformulier